ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα πολύ ωραίο,ως προς το στυλ της γραφής κείμενο, ο σύμβουλος τύπου του Πρωθυπουργού κ.Θανάσης Καρτερός ουσιαστικά αποκαλύπτει σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον κύριο σκοπό της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Νοβάρτις.
Φυσικά δεν είναι η επιθυμία για κάθαρση και πάταξη της διαφθοράς.
Είναι η ανάγκη τώρα που η αριστερά βρίσκεται στην εξουσία, να εκδικηθεί το αστικό κράτος και τους στυλοβάτες του, για τις διώξεις τις οποίες η ίδια υπέστη στο παρελθόν. Προς άρση πάσης αμφιβολίας παραθέτω ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα.
Γράφει, λοιπόν, μεταξύ άλλων ο κ. Καρτερός:
«Ελάτε τώρα στη θέση των άλλων. Των απέναντι. Των νομιμοφρόνων. Της ελίτ που ανέδειξε αστυνόμους, ασφαλίτες, εισαγγελείς, υπουργούς, πρωθυπουργούς, στυλοβάτες του καθεστώτος, απηνείς διώκτες κάθε ανατρεπτικού στοιχείου –κόκκινου, ροζ, ακόμα και κίτρινου. Της ελίτ που μας μπαγλάρωνε, μας δίκαζε, μας καταδίκαζε, μας επιφύλασσε κάθε είδους αστυνομικές και δικαστικές περιποιήσεις. Και να βρίσκονται σε θέση κατηγορουμένου κάποιοι από αυτούς;
…. Πρωτοφανές……..Ανήθικο…..Τα άγρια διώκουν τα ήμερα. Οι συμμορίτες έχουν γραμμένο –σε δικαστικά κιτάπια- τον Σαμαρά. Οι κατσαπλιάδες λοιδορούν τον Άδωνι. Και οι κόκκινοι χαμογελούν στα κυβερνητικά έδρανα, την ώρα που η αφρόκρεμα του καθεστώτος βουρλίζεται σε απολογίες».

Μετά τα παραπάνω γίνεται πλήρως κατανοητός ο τρόπος σκέψης και δράσης τους. Όσοι,ανεξάρτητα από κοινωνική τάξη, είχαμε και έχουμε αντίθετη άποψη για το τρόπο οργάνωσης της κοινωνίας,είμαστε οι απέναντι οι νομιμόφρονες. Γίνεται, πλέον, φανερό ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συναίνεσης. Είναι στρατηγική τους να ξύνουν πληγές και να διχάζουν.