ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Νο 3: ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Έκπληκτος διαβάζω στο διαδίκτυο τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την ολοκλήρωση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, του περίφημου ΒΟΑΚ, ενός έργου αναγκαίου από κάθε πλευρά. Με σχέδια επί χάρτου παρουσιάζουν τα εργοτάξια στημένα, άκουσον – άκουσον, στις αρχές του 2019. Χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς την τελική χάραξη και χωρίς απαλλοτριώσεις ο αρμόδιος υπουργός παρουσίασε ένα χρονοδιάγραμμα ευχών.
Μάλιστα, ανέφερε ότι θα είναι το πρώτο έργο που θα δημοπρατηθεί μέσα στις αρχές του 2018. Με τον τρόπο, φυσικά, αυτό, με αέρα δηλαδή κοπανιστό, προτείνω στην κυβέρνηση να δημοπρατήσει και άλλα έργα αναγκαία. Ενδεικτικά αναφέρω τον οδικό άξονα στην Εύβοια, τις συνδέσεις Πτολεμαίδος – Φλώρινας, Καλαμάτας – Πύλου, Καρπενησίου – Αγρινίου και Εγνατίας – Πολυγύρου. Μπορεί να δημιουργήσει έτσι μια φανταστική, οδικά, Ελλάδα σαν σε ταινία εικονικής πραγματικότητας.
Η κορύφωση, βέβαια, έρχεται με τη διαβεβαίωση του, ότι οι Κρητικοί δεν θα πληρώνουν διόδια. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι και στην Εγνατία σχεδιάζει οι Μακεδόνες, οι Ηπειρώτες και οι Θρακιώτες να κυκλοφορούν χωρίς χρεώσεις.
Μετά απ΄όλα αυτά αμφιβάλει κανείς ότι βαδίζουμε ολοταχώς για εκλογές;