Τη στήριξή του στην προσπάθεια της Ο.Ε.Ε.Θ. ναβρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσειςεξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ΣτράτοςΣιμόπουλος, στη διάρκεια συνάντησης που είχε την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, μετον πρόεδρο κ. Γιάννη Μανδρίνο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟμοσπονδίαςΕπαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης. 

 

 Ο κ. Σιμόπουλος, ως επαγγελματίας και οίδιος, πιστεύει ότι «η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελείπροϋπόθεση για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας που πλήττεται από τηνυπερβολική φορολόγηση, την έλλειψη ρευστότητας και τη μείωση του τζίρου». 

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια τηςσυνάντησης και στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων,  αφορούσαν στην πάταξητου παρεμπορίου που συνδέεται με την παράνομη λαθρομετανάστευση, την ένταξη στοΕΣΠΑ προγραμμάτων μείωσης της ανεργίας των αυτοαπασχολούμενων, την κατάργησηφορολογικών διατάξεων όπως η αυτοψία, τα προβλήματα των ιδιωτικών φροντιστηρίωνπου συνδέονται με περιοχές «αμιγούς κατοικίας», τον τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώαπό το παράνομο στοίχημα καθώς και ζητήματα ανάπτυξης τόσο της Θεσσαλονίκης όσοκαι της χώρας γενικότερα. 

<w_LsdException Locked="false" SemiHidden="true" UnhideWhenUsed="true"