ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της  Π.Α.Ε., Βασίλη Ανατολίτη, ενώ αγόρασε και εισιτήριο διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο!
Ο κ. Σιμόπουλος ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν τον Απόλλωνα, αλλά και το πρωτάθλημα της Football League. Υποσχέθηκε,δε, ότι όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του θα βρίσκεται στο γήπεδο της Καλαμαριάς για να παρακολουθεί από κοντά αγώνες του Απόλλωνα.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, δήλωσε:
«Ο Απόλλων είναι ένα ιστορικό σωματείο. Είχε καλή παρουσία το τελευταίο χρονικό διάστημα, μπαίνει τώρα σε μια νέα φάση και όλοι πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Ως Θεσσαλονικιός, πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξω μια τέτοια προσπάθεια, άλλωστε άνθρωπος του ποδοσφαίρου αισθάνομαι, ζω και λειτουργώ στην πόλη αυτή και με την συμβολική κίνηση της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας θέλω να δηλώσω το ενδιαφέρον μου και να καλέσω τον κόσμο της Καλαμαριάς, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια».
Ο κ. Βασίλης Ανατολίτης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σιμόπουλο για την έμπρακτη στήριξη του στην προσπάθεια μας. Είναι φίλος του Απόλλωνα, υλοποίησε την επιθυμία του να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας, ενώ σημαντική είναι η συνδρομή του στην δική μας προσπάθεια για εξεύρεση χορηγών. Τον περιμένουμε στους αγώνες της ομάδας μας».
Αξίζει να τονιστεί, ότι ο κ. Σιμόπουλος έδωσε το παρών και στην πρόσφατη εκδήλωση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, που έγινε στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, όπου παρουσιάστηκε επίσημα η Επαγγελματική Ομάδα του Απόλλωνα και έγινε η Έναρξη των Τμημάτων Υποδομής.