ΑΝΑΡΤΗΣΗ κ.ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Επισυνάπτουμε ανάρτηση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κ.Στράτου Σιμόπουλου, με τίτλο «Τελικά αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με την πολιτική» με αφορμή την επίλυση από την Κυβέρνηση ενός βασικού προβλήματος των επιχειρήσεων στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.
Περιλαμβάνει:
α. Ενημερωτική επιστολή του Δ.Σ. προς τα μέλη
Β. Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ.Σιμόπουλο.
Ενημερωτική επιστολή του Δ.Σ. προς τα μέλη
ΠΡΟΣ: Μέλη Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης
Συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του Συνδέσμου μας μετά από συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες επέτυχε να επιλυθεί το σημαντικότατο πρόβλημα μας σχετικά με την αδειοδότηση λειτουργίας των καταστημάτων μας.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στις προσπάθειες αυτές του Συνδέσμου σημαντική υπήρξε η συνεχής βοήθεια που προσέφερε ο Βουλευτής της πόλης μας κ. Στράτος Σιμόπουλος, στον οποίο εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας.
Αποτέλεσμα των προσπαθειών του Συνδέσμου υπήρξε η κατάρτιση και ψήφιση της διάταξης του άρθρου 158 του πρόσφατου Ν 4635/2019, με την οποία ορίσθηκε ότι δεν απαιτείται πλέον αυτοτελής άδεια ίδρυσης και λειτουργίας για τα καταστήματα μας. Με την διάταξη αυτή όχι μόνον αντιμετωπίσθηκε ενιαία το πρόβλημα αυτό στις Κεντρικές Αγορές, όπως επί χρόνια αγωνιζόμασταν, αλλά και εξοικονομούνται σημαντικά χρηματικά ποσά για κάθε έναν από εμάς από τις ανανεώσεις ή και τις εκδόσεις των αδειών λειτουργίας των καταστημάτων μας.
H Διοίκηση και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, θα συνεχίσουν να βρίσκονται πάντα σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς και Αρχές για την αντιμετώπιση και επίλυση κάθε τυχόν προβλήματος που θα εμφανισθεί. Για οτιδήποτε προκύψει από τις επαφές αυτές θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ.Σιμόπουλο.
Προς : Βουλευτή A’ Θεσσαλονίκης κ. Στράτο Σιμόπουλο
Αγαπητέ κύριε Βουλευτά,
σύσσωµο  το  Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Συνδέσμου  μας,  θα  θέλαµε  να  σας  εκφράσουμε για μία ακόμη φορά τις θερμές μας ευχαριστίες για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια σας στην επίλυση του προβλήματος της αδειοδότησης για την λειτουργία των καταστημάτων των εμπόρων-μελών μας στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.
Δεν ξεχνούμε επίσης ότι τόσο από  την  θέση  που  σήμερα κατέχετε  στα βουλευτικά  έδρανα ως Βουλευτής Θεσσαλονίκης, όσο και από την θέση σας ως Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, υπήρξατε και παραμένετε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου και των μελών μας, βοηθώντας με όλες σας τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, δείχνοντας έμπρακτα ότι δεν ξεχνάτε τους προσωπικούς δεσμούς που σας συνδέουν  με  τον  χώρο  της  Κεντρικής  Αγοράς Θεσσαλονίκης.
Είμαστε βέβαιοι ότι στο πρόσωπο σας έχουμε βρει έναν ειλικρινή συνομιλητή, γνώστη των προβλημάτων μας και υποστηρικτή των δίκαιων αιτημάτων pug, με τον οποίο θα μπορέσουμε και στο μέλλον από κοινού να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που τυχόν εμφανιστεί.