Δ.Τ. ΤΗΣ «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ «ΔΕΘ-HELEXPO» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» (5-8-2014)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 13:00, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της «ΔΕΘ-HELEXPO» και της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στο πλαίσιο υλοποίησης της αποστολής και των σκοπών των δύο φορέων και της κοινής διαπίστωσης ότι η συνεργασία τους μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη προώθηση και προβολή των δράσεών τους.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας από την ΕΟΑΕ στα στελέχη της «ΔΕΘ-ΗΕLEXPO» και η υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης μελετών και έργων, η αμοιβαία ενίσχυση των ενεργειών προβολής και προώθησης του έργου των δύο φορέων και η από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διοργάνωση γεγονότων, οικονομικού, επιχειρηματικού, αλλά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογραφεί στο χώρο της «ΔΕΘ-HELEXPO», από τον κ. Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΔΕΘ-ΗΕLEXPO» και τον κ. Παρασκευά Σαββαΐδη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Γεώργιου Ορφανού, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Στράτου Σιμόπουλου και του Προέδρου της «ΔΕΘ-ΗΕLEXPO» κ. Τάσου Τζήκα.