Δ.Τ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (3-4-2014)

Δελτίο τύπου

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην»Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ») διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστεί ο τρόπος συνεργασίας των Σχολικών Μονάδων και των Δήμων με τον νεοσυσταθέντα οργανισμό «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.
Χαιρετισμοί και εισηγήσεις θα γίνουν από τους:
Στράτο Σιμόπουλο, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων
Ανδρέα Αθανασόπουλο, Αντιπρόεδρο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ»
Γεώργιο Δ. Καρατάσιο, Περιφερειακό  Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Ευαγγελία Ψυχογυιού, Προϊσταμένη του Τμήματος Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Νικόλαο Ακριτίδη, Προϊστάμενο του Τμήματος Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Τζούλη Βελισσαράτου, Γενική Διευθύντρια Προγραμματισμού και Υποστήριξης τηςεταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί οι αντιδήμαρχοι Παιδείας των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. και Δ.Ε. Θεσσαλονίκης, οι Διευθυντές Π.Ε. και Δ.Ε. Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων και των Εργαστηριακών Κέντρων αρμοδιότητας των Δ.Π.Ε. και Δ.Δ.Ε. Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, τα μέλη των Επιτροπών Παιδείας,  τα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολικών Επιτροπών Π.Ε. και Δ.Ε. και τα Διοικητικά  Συμβούλια των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Διαμαντίδης.