Δ.Τ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ. ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ (9-11-2012)

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος επισκέφθηκε την Παρασκευή 9-11-2012 τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την πρόοδο των έργων  στο Λιμενικό σύστημα Καβάλας
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΚ ΑΕ κ. Αδάμ Κοσμίδης, παρουσίασε την πρόοδο εργασιών:
Του έργου επέκτασης και θωράκισης του προσήνεμου μόλου, του επιβατικού Λιμένα Καβάλας
Του έργου κατασκευής του αποσπασμένου κυματοθραύστη στον Εμπορικό Λιμένα ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄
Για το ημιτελές έργο της επέκτασης των βορείων κρηπιδωμάτων στον Εμπορικό Λιμένα ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄, το οποίο είναι ώριμο προς δημοπράτηση με εξασφαλισμένη πίστωση και
Για τον προγραμματισμό των μελλοντικών έργων κατασκευής των υπερδομών στον Λιμένα ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄ ώστε να καταστεί ο Λιμένας λειτουργικός.
Επίσης , ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. κ. Αδάμ Κοσμίδης τόνισε ότι η εκτέλεση των έργων αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η Χώρα, καθώς και ότι ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας εργάζεται συστηματικά για την αξιοποίηση τους ώστε να συνεχίσουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και κατ΄ επέκταση της χώρας και μετά την ολοκλήρωση τους.
Μετά την παρουσίαση ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών στον επιβατικό Λιμένα και δήλωσε ότι: «τα έργα στο Εμπορικό λιμάνι της Καβάλας επανεκκινούν σε λίγες εβδομάδες. Όπως έχω πει σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις , δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα. Με επιμονή, πολλή δουλειά και πνεύμα συνεργασίας, το  Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βάζει σε τροχιά υλοποίησης όλα τα σταματημένα έργα , το ένα μετά το άλλο».

<w_LsdException Locked=»false»