Δ.Τ. TΗΣ« ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε» :ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ PET-CT ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (18-8-2014)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π ΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο τομογράφο PET – CT στο Θεαγένειο Νοσοκομείο

 Αθήνα, 18 Αυγούστου 2014Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου για την προμήθεια και εγκατάσταση νέου τομογράφου PET – CT στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο», προχώρησαν σήμερα η εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ και η ανάδοχος εταιρεία GE HEALTHCARE,, εκπροσωπούμενες αντίστοιχα από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ηρακλή Δρούλια και από τον κ. Κωνσταντίνο Δεληγιάννη.

Πρόκειται για το έργο «Προμήθεια- Εγκατάσταση Συστήματος Ποζιτρονικής – Αξονικής Τομογραφίας, PET – CT και διαμόρφωση χώρου υποδοχής του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο». Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.415.000,00EUR και θα συγχρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη 2007 – 2013»).

«Σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση για να αποκτήσει το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο», το μοναδικό ογκολογικό Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας, κάμερα PET-CT, η οποία χρησιμοποιείται κατεξοχήν στην Ογκολογία και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στις απεικονιστικές τεχνολογίες για την πρόληψη, διάγνωση, σταδιοποίηση, σχεδιασμό θεραπείας,έλεγχο αποτελεσμάτων και πρώιμη ανίχνευση υποτροπών και μεταστάσεων. Αυτή η επένδυση σε υποδομές και τεχνολογικό εξοπλισμό θα επιτρέψει αφενός, την ανάπτυξη νέων τεχνικών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και αφετέρου, θα ανακουφίσει ογκολογικούς ασθενείς της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας που έως σήμερα έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα για αυτές τις εξετάσεις. Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η Κτιριακές Υποδομές ΑΕ,η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης και το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» γράφουμε σήμερα μια νέα σελίδα στον αγώνα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του Καρκίνου» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ.Στράτος Σιμόπουλος.

 

Η ταυτότητα του έργου

 

<td width=»206″ valign=»top» style=»width:123.65pt;border-top:none;border-left: none;border

Προμήθεια – Εγκατάσταση Συστήματος Ποζιτρονικής – Αξονικής Τομογραφίας, PETCT και διαμόρφωση χώρου υποδοχής του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο»

Προϋπολογισμός

3.415.000,00EUR

Συμβατική δαπάνη

2.920.881,00EUR

Αναθέτουσα αρχή

Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Ανάδοχος

GE HEALTHCARE

Δημοπράτηση