Την αιρετή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε  την Τρίτη24 Απριλίου 2012 ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης ΣτράτοςΣιμόπουλος και συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη,παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη. 

 

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις θέσεις της ΝΔ για τηνΤοπική Αυτοδιοίκηση, όπως αυτές παρουσιάστηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά, τηνΚυριακή στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το κυβερνητικό σχέδιο τηςΝέας Δημοκρατίας σχετικά με την οικονομία. 

 

Όπως δήλωσε ο κ. Σιμόπουλος: «Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση θαπρέπει να λειτουργήσει, επιτέλους,  ως μοχλός ανάπτυξης που θα προσελκύειεπενδύσεις. Αν καταφέρει να δράσει υπό αυτό το πλαίσιο, θα συμβάλλει στη μείωσητης ανεργίας και θα πάψει να αντιμετωπίζεται ως επαίτης της εκάστοτεκυβέρνησης. Ιδιαίτερα η αξιοποίηση των ΣΔΙΤ θα δώσει την απαιτούμενηεπιχειρηματική ώθηση προκειμένου να αξιοποιηθούν πόροι της περιφέρειας, πουσήμερα παραμένουν ανενεργοί».  

 

Στη διάρκεια της παρουσίας του στο κτίριο της αιρετήςΠεριφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Σιμόπουλος περιηγήθηκε στα γραφεία καισυνομίλησε με τους υπαλλήλους, οι οποίοι αφού του ανέλυσαν τα διοικητικάπροβλήματα του «Καλλικράτη»,  του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. 

<w_LsdException Locked=""false"" SemiHidden=""true"" UnhideWhenUsed=""true"" Name=""table of authorities"