ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Συνομιλίες και ζυμώσεις με ανθρώπους της πόλης πέρα από κόμματα, με πιθανή κατάληξη τη δημιουργία ενός Ομίλου Προβληματισμού για τη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα Τηλεόραση», ο Στράτος Σιμόπουλος.
Αναλυτικά, το απόσπασμα:
Δ: …και λίγο πριν κλείσουμε θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι προσωπικό. Έχετε αντιπαρατεθεί πάρα πολλές φορές με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον κ. Γιάννη Μπουτάρη. Θα σας ενδιέφερε – το έχουμε ακούσει έτσι να ακούγεται υπογείως – μια υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης;
ΣΣ: Καταρχήν, έχω αντιπαρατεθεί κυρίως για το μετρό και βέβαια σε ένα γενικότερο επίπεδο, για τον τρόπο με τον οποίο κάνει πολιτική με αφορισμούς και ατάκες, χωρίς να υπάρχει  βαθιά διείσδυση, θα έλεγα, στα θέματα. Και μάλιστα όσον αφορά στη χωροθέτηση της μαρίνας, είμαστε απολύτως στην ίδια κατεύθυνση. Δε φοβάμαι, λοιπόν ούτε να συγκρούομαι, ούτε και να συμφωνώ. Αυτό το οποίο λέτε είναι κάτι που θα με απασχολήσει μετά από πολλά χρόνια. Σας θυμίζω ότι μετά από τεσσεράμιση χρόνια περίπου θα έχουμε δημοτικές εκλογές.
Δεν σας κρύβω, όμως ότι συζητώ με ανθρώπους της πόλης πέρα από κόμματα, ανταλλάσσουμε απόψεις  και αυτή η διαδικασία, μπορεί να οδηγήσει σε κάποιον όμιλο προβληματισμού που θα αφορά στην πόλη.