Ο ιός είναι εδώ, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ας μην ακούμε τις «ψεκασμένες» φωνές που ισχυρίζονται το αντίθετο. Προσέχουμε την υγεία μας. (Στην Εγνατία Τηλεόραση, στις 23-09-2020)

Η γκρίνια για την οικονομική ύφεση είναι δικαιολογημένη αλλά για τρεις μήνες η οικονομία ήταν σε αναστολή και για τους επόμενους τρεις ήταν σε υπολειτουργία. Είναι γεγονός ότι έχουμε μια πανδημία και η κυβέρνηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μετριάσει την ύφεση. Έχει όπλα και τα ρίχνει στην αγορά συνεχώς για να ενισχύσει τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους. Το επόμενο τρίμηνο θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.
Ο ιός είναι εδώ, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ας μην ακούμε τις «ψεκασμένες» φωνές που ισχυρίζονται το αντίθετο. Προσέχουμε την υγεία μας.
Οι Θεσσαλονικείς θέλουν το μετρό. Η διαμάχη για το σταθμό Βενιζέλου είναι κυρίως σε τεχνοκρατικό και πολιτικό επίπεδο. Υποστηρίζω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση καθώς αυτή που προτάθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση ήταν μια λύση στα χαρτιά. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος για τη στάση μας.
Συζητάμε για τις εξελίξεις στην οικονομία και την επικαιρότητα στο Δελτίο Ειδήσεων της Εγνατία Τηλεόραση με τον Λάζαρο Λαζάρου.