ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(24-09-2012)

Συνάντηση με το δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Καλαμαριάς, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν το Μετρό, το Δίκτυο Ομβρίων Υδάτων και την παραλιακή ζώνη Αρετσούς.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ.Σιμόπουλος δήλωσε: « για τη διακλάδωση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά πιστεύουμε ότι θα έχουμε ανάδοχο εντός των επόμενων πέντε μηνών.
Ταυτόχρονα, έχοντας την εμπειρία των προβλημάτων στη βασική γραμμή, δρομολογούμε σήμερα τις λύσεις για τα θέματα των απαλλοτριώσεων, ώστε να μην τα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον.
Όσον αφορά την αποχέτευση των ομβρίων υδάτων του Δήμου, αναζητήσαμε από κοινού λύσεις για τη χρηματοδότηση του έργου της Β΄ φάσης.
Τέλος, πιστεύω ότι η παραχώρηση σε ιδιώτη της διαχείρισης της μαρίνας, πρέπει να συνδυαστεί με την ανάπλαση όλου του χώρου των 170 στρεμμάτων και την εφαρμογή ήπιων μορφών στη χρήση της γης και ότι πρέπει να επισπευστεί η ένταξη στο Πρόγραμμα Αλιείας της μεταφοράς του αλιευτικού καταφυγίου».

<w_LsdException Locked=»false» SemiHidden=»true» UnhideWhenUsed=»true» Name=»List 4″/