ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

0

Τον Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και αναπληρωτήΠρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing, ΑπόστολοΤζιτζικώστα, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011, το μέλος τηςΠολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Αναπληρωτής ΓραμματέαςΠαραγωγικών Τομέων του κόμματος, Στράτος Σιμόπουλος και συζήτησε μαζί τουθέματα τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

«Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, οφείλουμε να βάλουμε τη Θεσσαλονίκη στοντουριστικό χάρτη, αναδεικνύοντας την σε τουριστικό προορισμό» ανέφερε ο κ.Σιμόπουλος, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών «Thessaloniki Forward» και ΚιβωτόςΘεσσαλονικέων» που έχει αναλάβει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε το μέλος της ΠολιτικήςΕπιτροπής της ΝΔ για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα τουριστικά ζητήματατης Θεσσαλονίκης και επισήμανε πως: «Ο τουρισμός είναι ένα αντικείμενο το οποίοδεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποσπασματικά και είναι πραγματικά μια από τιςλίγες διεξόδους που έχουμε στην πόλη για να ξεπεράσουμε την κρίση. Προς αυτήντην κατεύθυνση είναι προσανατολισμένες οι πολιτικές που εφαρμόζουμε τόσο στηνΑντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης όσο και στον Οργανισμό Τουρισμού».