ΤΑ «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ» ΤΟΥ κ.ΜΗΤΑΦΙΔΗ ΚΑΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ.

Δεν γνωρίζω και δεν μ’ενδιαφέρει τι πραγματικά «αντιπροσωπεύει» ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
Σίγουρο,όμως,είναι ότι έχει «εξαιρετικές» επιδόσεις στο τομέα του διχασμού και του ρεβανσισμού, χωρίς μάλιστα να ασχολείται, ως οφείλει, με θέματα που αφορούν άμεσα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Κορυφαίο του κατόρθωμα η πρόσφατη δήλωση, ότι η 25η Μαρτίου είναι εθνικός μύθος.
Θυμίζω ότι ο κ. Μηταφίδης έχει δηλώσει παλαιότερα ότι στην Βενεζουέλα το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5% και ότι η συγκεκριμένη χώρα είναι ελεύθερη από την πείνα. Στην Βενεζουέλα του Μαδούρο, βέβαια, άνθρωποι και ζώα βρίσκονται στο έλεος της λιμοκτονίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκεί ακραίες καταστάσεις.
Πρωτοστάτησε επίσης στην τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας για την «ψευδοαπελευθέρωση»της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ (έφυγαν τα Γερμανικά στρατεύματα και μετά μπήκαν πρώτες στη πόλη οι δυνάμεις του ΕΛΑΣ).
Τέλος, κατάφερε να δώσει εμφυλιοπολεμικό περιεχόμενο στη πανθομολογούμενη αναγκαιότητα να δοθεί το όνομα του σπουδαίου Εβραίου Θεσσαλονικιού λογοτέχνη Αλβέρτου Ναρ σε δρόμο της πόλης.
Αυτά τα πρόσωπα αποτελούν τον ηγετικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας αποκλειστικό στόχο τον διχασμό και τον πολιτικό ρεβανσισμό. Με αυτά τα πρόσωπα συγκυβερνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αντί να κοιτάξουν μπροστά και να δώσουν λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα ασχολούνται μονίμως με το παρελθόν.
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να προλάβω τους άσπονδους φίλους μου του διαδικτύου , δηλώνω ότι η αντιπαράθεση μου είναι καθαρά πολιτική και όχι προσωπική)