Κυρίες και Κύριοι,

Το  έργο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυρίων Θεσσαλονίκηςαποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, όπως και η διαχρονική προσφοράτων μελών της στην κοινωνική ζωής της πόλης.

Η συμβολή της σε δύσκολους καιρούς στην ανακούφισησυμπολιτών μας είναι ένα έμπρακτο δείγμα αλληλεγγύης, το οποίο θα πρέπει ναυποστηρίξουμε όλοι, από όποια θέση και αν βρισκόμαστε.

Στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων εργαζόμαστε με υπομονή,επιμονή και προσπάθεια και προχωρούμε σε παρεμβάσεις, θέτοντας σταδιακά τιςβάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη της χώρας. Τα πρώτα θετικά σημάδια είναιορατά, γεγονός που μας παροτρύνει να εντείνουμε την εθνική προσπάθεια.

Παράλληλα, προωθούμε την κατασκευή υποδομών στηΘεσσαλονίκη, χωρίς να παραγνωρίζουμε τον κοινωνικό τους ρόλο. Ειδικότερα, μέσααπό τους φορείς που εποπτεύουμε, υλοποιούμε δράσεις για την οδική ασφάλεια, τηνκοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με Αναπηρία μέσα από τη χρήση των μέσων μαζικήςμεταφοράς και την πρόληψη ατυχημάτων στις σχολικές μονάδες.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα είμαστε αρωγοί σε κάθε σαςπροσπάθεια. Καλή Χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Σας ευχαριστώ