ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ «ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ» (28-8-2013)

Κυρίες και Κύριοι,
Με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων προσπαθώ να δημιουργώ, σύμφωνα βέβαια με τις δυνατότητες που μου δίνει η συγκεκριμένη θέση, συνθήκες ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας προτεραιότητα στη δυτική πλευρά της.
Ήδη το έργο των κόμβων της Δυτικής Περιφερειακής έχει συμβασιοποιηθεί, προχωρά η ανέγερση από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων διαφόρων σχολικών  μονάδων, επανεκκίνησε το έργο της σύνδεσης του λιμανιού με την ΠΑΘΕ,  επίκειται η ένταξη στο ΕΣΠΑ της υπογειοποίησης της διάβασης στη Μενεμένη, ενώ η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ξεκινά τις μελέτες για τον κλάδο του ΜΕΤΡΟ προς Σταυρούπολη – Ευκαρπία.
Στα πλαίσια αυτά, θεώρησα χρέος μου τη συμβολή μου στην παραχώρηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο, με αιχμή την οποία μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι δυτικές συνοικίες.
Τέλος, στη Θεσσαλονίκη πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε πέρα από ιδεολογικές διαφορές, κόμματα και  διαφορετικές προσεγγίσεις σε τοπικά θέματα και να φέρνουμε πόρους στην πόλη.

<!–[if gte mso 9]>