Δελτίο Τύπου: Κοροϊδεύει για το Τιτάν ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του κ. Σωκράτη Φάμελλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΡΟΪΔΕYΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ
Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος σήμερα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παρουσιάσει το κυβερνητικό σχέδιο με τις δράσεις και τα κίνητρα για την χρησιμοποίηση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να συμπληρώσει την κατάρτιση του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την απολιγνιτοποίηση της χώρας έως το 2028 και την συμμετοχή, το 2032, των Ανανεώσιμων Πηγών στην τελική κατανάλωση ενέργειας σε ποσοστό τουλάχιστον 35%.
Στον αντίποδα η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να «κοροϊδεύει» με χαρακτηριστικό παράδειγμα την χρησιμοποίηση εναλλακτικού καυσίμου RDF/SRF από την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ στη Θεσσαλονίκη.
Τώρα διαφωνεί, ενώ τον Ιούλιο του 2019 λίγο πριν τις εκλογές συμφωνούσε, υπογράφοντας δια του τότε αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου, με την Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος την «Εθελοντική Συμφωνία» (επισυνάπτεται).
Πριν λίγη ώρα συζητήθηκε στη Βουλή, με παριστάμενο τον κ. Φάμελλο, σχετική ερώτηση των βουλευτών Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, από την οποία προέκυψε η πλήρης αδυναμία τους να στοιχειοθετήσουν την διαφωνία τους, βρίσκοντας ως διέξοδο τη προσφυγή σε επιχειρήματα επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας.
Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από την αντιπολίτευση στην οποία μας είχε συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια.