ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (Εγκαίνια των γηπέδων μπάσκετ στο Ποσειδώνιο, Στις 6-6-2022)

Εγκαίνια από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ,με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των γηπέδων μπάσκετ στο Ποσειδώνιο.
« Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Χαιρετίζω τον Περιφερειάρχη, την αντιπεριφερειάρχη, τους συνεργάτες και βέβαια τον πρόεδρο από τα ΕΑΚ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε τέτοιους χώρους και ειδικά έχω και αυτή την αίσθηση, θέλω πολύ να δημιουργούμε χώρους για ομαδικά αθλήματα. Γιατί το ομαδικό άθλημα ταυτόχρονα διαπαιδαγωγεί. Προσέξετε συμπαίκτες, διαιτητές, προπονητές, αναπληρωματικοί, μέθοδοι. Είναι πολύ σημαντικό πάρα πολύ σημαντικό να ωθούμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό και για μένα στο ομαδικό περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ, κυρίως την περιφέρεια, αυτό εδώ το κόσμημα που έφερε και δίπλα μας, όπου πια τα εγγόνια μου μπορεί να έρχονται γιατί το παιδί μεγάλωσε. Δεν είναι πολύ μεγάλο βέβαια αλλά όπου να ναι θα έχω και αυτά.Ευχαριστώ ξανά την περιφέρεια και τον Υπουργό. Να είστε καλά. >>
Δείτε και εδώ τον χαιρετισμό μου