ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. (Στις 02-04-2023)

Θεσσαλονίκη, 02-04-2023
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Εκδήλωση για κομματικά στελέχη της ΝΔ πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή στο ξενοδοχείο “Electra Palace”, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος με θέμα: «Νέα Δημοκρατία: Αρχές και Αξίες».
Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχαν οι: Αναστασία Κιζιρίδου, μέλος ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιακουμής, πρόεδρος ΔΑΚΕ δημόσιου τομέα και Δημήτρης Μπρούσας, πρόεδρος ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, και συντόνιζε η Ιωάννα Ιωαννίδη, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.
Στην παρέμβασή του ο Στράτος Σιμόπουλος, μεταξύ άλλων, σημείωσε:
«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να παραγνωρίζουμε το διεθνές περιβάλλον, αλλά αντίθετα έχοντας τη δυνατότητα να χαράσσουμε πολιτικές Εξωτερικών και Άμυνας σύμφωνα με τις διαμορφούμενες κάθε φορά συνθήκες, δυναμώνουμε την χώρα με βάση τις παραπάνω αρχές.
Η πατρίδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, οι μετανάστες δεν λιάζονται στην Ομόνοια, το Αιγαίο έχει σύνορα και ο Έβρος χρειάζεται φράχτη.
Πατρίδα σημαίνει η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και η πολιτική της Ελλάδας απέναντι στον τούρκικο επεκτατισμό.
Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια, βρίσκονται στον πυρήνα των αρχών και των αξιών της παράταξής μας με σύγχρονους όρους, όχι για να διχάσουν, αλλά για να ενώσουν τους Έλληνες.
Έτσι εμείς οι Έλληνες και η Ελλάδα, φυσικά, μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.»