ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ (ΣΤΙΣ 8-5-2022)

Μετά άρτου και οίνου γιορτάζουμε σήμερα το βράδυ στα Μετέωρα τη λύση στο θέμα ιδιοκτησίας των οικοπέδων.
“Χρόνια πολλά στις μανάδες, στις γιαγιάδες, στις αδελφές, στις γυναίκες, στις κόρες μας. Τις ευχαριστούμε για ότι έχουν κάνει για μας, ούτως η άλλως στα δύσκολα λέμε Χριστέ μου, Παναγία μου, η μάνα μου. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Ποτέ όταν υπάρχουν προβλήματα δεν ρωτάω από που προέρχονται. Ο άνθρωπος που μου τα φέρνει που ανήκει πολιτικά. Έτσι μόνο μπορούμε να προχωρήσουμε. Έτσι μόνο μπορούμε να πάμε μπροστά.
Έτσι έκανα όταν ήρθε η Αλεξάνδρα η Χατζούδη, που πλέον είναι φίλη μου και μου είπε το πρόβλημα των Μετεώρων, μαζί με άλλους κυρίως με τον Δήμαρχο πάλεψα και φέραμε ένα αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να είναι πρότυπο για πάρα πολλά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα και είναι η απόδειξη του ότι η πολιτική μπορεί να κάνει δουλειά. Η πολιτική δεν είναι μόνο δημόσιες σχέσεις, δεν είναι μόνο στην υγεία μας, δεν είναι τι κάνει το παιδί, ο πατέρας, ο άντρας μου.
Δεν είναι μόνο γάμοι και βαφτίσια, είναι να λύνεις προβλήματα. Έτσι αισθάνομαι την πολιτική, έτσι με τη βοήθεια τη δίκη σας θα προχωρήσω από δω και πέρα. Χριστός Άνεστη, με υγεία, να ‘μαστε καλά και τα προβλήματα λύνονται με προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Δείτε και εδώ ολόκληρο το χαιρετισμό μου.»