Η Κυβέρνηση μάχεται αποτελεσματικά κατά της πανδημίας και παίρνει τα προσφορότερα οικονομικά και υγειονομικά μέτρα. (Στο Kontra Channel, στις 18-3-21)

Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στo Kontra Channel, στην εκπομπή «KONTRA24» με την Αναστασία Γιάμαλη.
Είναι αφελές να προβλέπουμε την εξέλιξη της πανδημίας, καθώς δεν είμαστε ειδικοί. Δεν μπορούμε να πιθανολογούμε. Η Επιτροπή κάνει τις προτάσεις, αλλά τις τελικές αποφάσεις τις λαμβάνει η Κυβέρνηση.
Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι ευθύνεται για την όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό αλλά ταυτόχρονα κάνει ενέργειες που βοηθούν στην μετάδοση του.
Η Κυβέρνηση μάχεται αποτελεσματικά κατά της πανδημίας και παίρνει τα προσφορότερα οικονομικά και υγειονομικά μέτρα.
Η Κυβέρνηση έδειξε τις ικανότητες της μέσα στην κρίση. Ενίσχυσε το ΕΣΥ με επικουρικό προσωπικό και συμπεριέλαβε πρόσφατα στο σύστημα δύο ιδιωτικές κλινικές. Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και όχι σε επίταξή του.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι αναγκαία η κατ’ εξαίρεση άδεια για τέλεση μυστηρίων. Η αντιπολίτευση επιχειρεί πάλι να αναγάγει ένα περιφερειακό ζήτημα σε μείζονος σημασίας, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί οι ακριβείς συνθήκες.