Η κυβέρνηση ακούει, βλέπει και προσαρμόζει τα μέτρα σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας. (Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ Η φωνή της Ελλάδας, στις 03-11-2020)

Η Θεσσαλονίκη σήμερα είναι στο επίκεντρο της πανδημίας. Βιώνουμε μια άσχημη κατάσταση, περισσότερο στην εστίαση, γιατί ως φοιτητούπολη έχει περισσότερες επιχειρήσεις στον τομέα αυτό. Σε αυτήν την άσχημη κατάσταση προστίθεται και ο χαμένος τζίρος από την ακύρωση της φετινής ΔΕΘ αυξάνοντας το πρόβλημα στον συγκεκριμένο κλάδο.
Ευτυχώς δεν ακούστηκαν οι σειρήνες του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάρτιο, που έλεγαν να ρίξουμε όλα τα χρήματα στην αγορά τότε. Αποδείχθηκε ότι η ορθοβαρής διαχείριση των πόρων ήταν σωτήρια. Η κυβέρνηση ακούει, βλέπει και προσαρμόζει τα μέτρα σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας. Έχει γίνει ανακατανομή του ΕΣΠΑ και ο Υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε πρόσθετα μέτρα, ύψους 2,5 δις. Εξαρτάται και από εμάς να μην χάσουμε την περίοδο των Χριστουγέννων. Τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών.
Ανεξάρτητα από τη διαπόμπευση του Πρύτανη, την οποία όλοι είδαμε και καταδικάσαμε τις προηγούμενες ημέρες, έπρεπε στα ελληνικά πανεπιστήμια να υπάρξουν επιτέλους οι συνθήκες που υπάρχουν σε όλα τα πανεπιστήμια των αναπτυγμένων χωρών. Κάρτες εισόδου, αυστηρή φύλαξη και κατάργηση του ασύλου της ανομίας.Η κυβέρνηση το δρομολόγησε.
Η Τουρκία θα συνεχίσει να εμμένει στον αναθεωρητισμό της. Η κυβέρνηση αναζητά μεν τον διάλογο, αλλά παράλληλα θωρακίζει τη χώρα, διπλωματικά, πολιτικά και στρατιωτικά.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ Η Φωνή Της Ελλάδας στην εκπομπή «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»