Η κυβέρνηση έχει εχθρό, την πανδημία και απαντά με μέτρα τα οποία προσαρμόζει αναλόγως των συνθηκών (Στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5, στις 07-02-2021)

Δεν υπάρχει νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, υπάρχει μια πρωτόλεια μορφή που δεν έχει μπει καν σε διαβούλευση. Επειδή έχω ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα καθώς προέρχομαι από οικογένεια που ήταν έμποροι στη λαχαναγορά, παρακολουθώ το θέμα και παλεύω μαζί με τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Ο χώρος χρειάζεται μεταρρύθμιση και η κυβέρνηση πρέπει ταυτόχρονα να εξασφαλίσει τη δουλειά των ανθρώπων που παλεύουν για ένα μεροκάματο.
Η κατάσταση του ΟΑΣΘ που παραλάβαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν απελπιστική. Σήμερα κυκλοφορούν συνολικά 400 λεωφορεία και συνεχώς θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα στον στόλο. Με τις ενέργειες του αρμόδιου υπουργού η κατάσταση βελτιώνεται σταθερά.
Η κυβέρνηση έχει έναν εχθρό, την πανδημία και απαντά με μέτρα τα οποία προσαρμόζει αναλόγως των συνθηκών. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα είναι ένα προσωρινό μέτρο για να ανακόψει την έξαρση των κρουσμάτων. Έχουμε 5,5 χιλ. νεκρούς έως τώρα, έχουμε χάσει συγγενείς και φίλους, καταλαβαίνω την αγανάκτηση και την κούραση αλλά ας κάνουμε όλοι υπομονή.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα, στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 στην εκπομπή «Παρέμβαση» με τον Κώστα Παπαζαφειρίου.