Η μάσκα πρέπει να γίνει “αξεσουαρ” για όλους μας και για πολλούς μήνες ακόμα (Στην τηλεόραση Εγνατία TV, στις 23-12-2020)

Τα έργα του ΕΣΠΑ είναι σε επίπεδο υποδομών, καινοτομίας, εξοικονόμηση ενέργειες, έργα που αφορούν την ψηφιοποίηση του κράτους, θα ωφεληθούν όλα τα πεδία δραστηριότητας από το ταμείο ανάκαμψης. Πρόκειται για έργα 70 δις περίπου που θα αρχίσουν να τρέχουν προς το τέλος του 2021.
Η μάσκα πρέπει να γίνει “αξεσουαρ” για όλους μας και για πολλούς μήνες ακόμα, μέχρι να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού. Πρέπει να παραμένουμε σε εγρήγορση.
Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και στηρίζει την οικονομία και όσες επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να παραμείνουν κλειστές λόγω του απαγορευτικού. Το φαινόμενο είναι πρωτόγνωρο.
Ο κος Αναγνωστόπουλος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας ο οποίος πρωτοστατεί ώστε να γίνει η επέκταση της κλινικής του Παπανικολάου, η οποία θα κάνει έρευνα για γονιδιακές θεραπείες. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία για την οποία δείχνω προσωπικό ενδιαφέρον. Συζητάμε για την πολιτική επικαιρότητα και τις τρέχουσες εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση με τον Λάζαρο Λαζάρου.