ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Με πρωτοβουλία του συλλόγου κατοίκων Μετεώρων ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δερμουτζίδης ενημέρωσε τα μέλη για τις λεπτομέρειες εφαρμογής της νομοθετικής ρύθμισης που νομιμοποιεί τα οικόπεδά τους.
Ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρά που μου δώσατε να αποδείξω ότι έχει νόημα να κάνεις πολιτική. Tέτοιες στιγμές πραγματικά με κάνουν να αισθάνομαι, ότι καλά έκανα και ξεκίνησα μετά από 40 χρόνια επαγγελματικής καριέρας να κάνω πολιτική. Αυτή εδώ η προσπάθεια ανήκει κυρίως στον δήμο, στον δήμαρχο, στους συνεργάτες του και βέβαια στο σύλλογο κατοίκων στην πρόεδρο Αλεξάνδρα, στους συνεργάτες της και σε όλους εσάς.
Προσωπικά συνέβαλα και εγώ, βοήθησα κοινοβουλευτικά, πίεσα κοινοβουλευτικά και έχουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο σταδιακά, ανάλογα με τα πολεοδομικά σχέδια τα οποία υπάρχουν, στο τέλος θα σταματήσει την ομηρία από την πολιτεία εκατοντάδων κατοίκων στα Μετέωρα. Έτσι πρέπει να κινηθεί η πολιτεία και προς άλλες κατευθύνσεις. Παραδείγματος χάρη έχουμε ανθρώπους οι οποίοι εδώ και χρόνια έχουν μέσα σε ρέματα κατοικίες. Πρέπει να βρεθεί μια λύση.
Δώσαμε λύση, και τελειώνω με αυτό στους δασωθέντες αγρούς. Όσοι έχετε στην επαρχία αγρούς που έχει έρθει το κράτος και έχει πει ότι είναι δασική έκταση μπορείτε να τους αποχαρακτηρίσετε πλέον. Έχει νόημα λοιπόν να κανείς πολιτική. Ευχαριστώ και πάλι για τη δυνατότητα που μου δώσατε.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δικό μου χαιρετισμό παρακάτω: