Ο φασισμός είναι χαρακτηριστικό των άκρων (Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Εγνατία Τηλεόραση, στις 09-10-2020)

Χρυσή Αυγή: Ο φασισμός είναι χαρακτηριστικό των άκρων και ευδοκιμεί κυρίως όταν βρίσκει συνθήκες χαμηλού βιοτικού επιπέδου σε ένα λαό. Το έχουμε δει να συμβαίνει και στο παρελθόν, πχ στην Γερμανία μετά το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Χρέος της πολιτείας είναι η εξάλειψη των συνθηκών αυτών και χρέος των πολιτών είναι να μην άγονται από οποιασδήποτε μορφής άκρα.
Μετρό: Οι διεκδικήσεις αποζημιώσεων του αναδόχου οφείλονται στις καθυστερήσεις που δημιουργήθηκαν επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ στο σταθμό Βενιζέλου. Οι προσφυγές θα εξετασθούν από το αρμόδιο διαιτητικό όργανο και θα ληφθούν οι νόμιμες αποφάσεις για αποζημιώσεις.
Εβραϊκό Μουσείο: Έχουμε συνηθίσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης τις προσφυγές για έργα, οι οποίες προέρχονται πάντα από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είναι οι ίδιοι που έκαναν προσφυγή για την περιφερειακή πριν 50 χρόνια, για την επέκταση της παραλίας, για την υποθαλάσσια και τώρα ο κ. Μπουτάρης απειλεί για την Πλατεία Ελευθερίας.
Ας μας πει τι έκανε επί θητείας του ο κ. Μπουτάρης, όχι μόνο για το μετρό, αλλά για ολόκληρη την πόλη. Ειδικά για το Εβραϊκό μουσείο έκανε μια τρύπα στο νερό.
Συζητάμε για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και για τα έργα στη Θεσσαλονίκη, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Εγνατια Τηλεοραση με τον Λάζαρο Λαζάρου.

.