Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται ως “πολιτικός βρυκόλακας που ψάχνει αίμα” (Στο Kontra channel, στις 30-10-2020)

Βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του covid-19 και τα κρούσματα αυξάνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλον τον κόσμο. Πιέζονται όλα τα συστήματα υγείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται ως “πολιτικός βρυκόλακας που ψάχνει αίμα”.
Μιλούν αυτοί που παρέδωσαν διαλυμένες τις αστικές συγκοινωνίες? Παρέδωσαν 400 λεωφορεία λιγότερα κ αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν 250 περισσότερα και ως το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορουν 1500 λεωφορεία στην Αττική.
Πάει πολύ, εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ να καταστροφολογούν με αυτόν τον τρόπο. Τους έχουμε δει πώς πολιτεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να παραδώσει σε ένα μήνα 50 κλίνες. Έχει προσληφθεί 6 χιλ. νοσηλευτικό προσωπικό και υπάρχει διαδικασία να προσληφθούν ακόμη 1.500 γιατροί. Η κυβέρνηση κινείται πολύ καλά και είμαστε σε καλύτερη θέση από άλλες χώρες με πιο ανεπτυγμένα συστήματα υγείας.
Η κυβέρνηση έφερε ένα πτωχευτικό νομοσχέδιο που προστατεύει επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά και παύουν πλέον να είναι όμηροι των πιστωτών. Τώρα υπάρχει πλαίσιο όπου οι ευάλωτοι πολίτες θα μπορούν να μείνουν στο σπίτι τους. Ο ΣΎΡΙΖΑ το μόνο που έκανε ήταν να καταργήσει την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Συζητήσαμε, στις 30 Οκτωβρίου, για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο KONTRA TV, στην εκπομπή KONTRA24, με την Αναστασία Γιάμαλη.