Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χωρίς πρόταση για την επόμενη μέρα και επιστρέφει στην εποχή των αγανακτισμένων. (Στο RadioNorth 98.0, στις 25-02-2021)

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χωρίς πρόταση για την επόμενη μέρα και επιστρέφει στην εποχή των αγανακτισμένων. Προσπαθεί χωρίς πολιτικές προτάσεις να δημιουργήσει μια ‘’μαγιά πολιτικής’’. Είναι το κόμμα του 3% που προσπαθεί να κρατήσει το 20%. Μετά τις προτάσεις του Πρωθυπουργού στην Βουλή πιστεύω ότι το θέμα Λιγδάνη θα ηρεμήσει.
Το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια έπρεπε να έχει έρθει ενάμιση χρόνο πριν και επαναφέρει μία κανονικότητα. Να μην υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές, να υπάρχει ένα πειθαρχικό δίκαιο και κυρίως να είναι ελεγχόμενη η πρόσβαση μέσα στα πανεπιστήμια. Και αυτό αποτελεί ένα ‘’αριστερό Τοτέμ’’. Ο σύριζα παλεύει με την κανονικότητα και εκπροσωπεί την μη κανονικότητα. Στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης έγινε ένα βήμα.
Στην υπόθεση Κουφοντίνα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Ο κορυδαλλός είναι δικαστική φυλακή. Δηλαδή πηγαίνουν άνθρωποι οι οποίοι περιμένουν να δικασθούν. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή από την οποία μετήχθη στις αγροτικές. Ο νόμος είναι αυτός και αυτή η άποψη της Νέας Δημοκρατίας.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο Radio North 98.0 στην εκπομπή «ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ με τον Vagelis Moisis και την Ειρήνη Γκέλη.