Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην εποχή 2012-2014 όπου λειτουργούσε ως «πολιτικός βρικόλακας». Δημιουργεί συνθήκες αναστάτωσης και απόγνωσης στην κοινωνία. (Στην ΕγνατίαTV, στις 04-11-2020)

Η κυβέρνηση κάνει αυτό που πρέπει και δεν εφησυχάζει. Οι ΜΕΘ ενισχύθηκαν και από 550 είναι πλέον 950. Έγιναν προσλήψεις 6 χιλ. νοσηλευτών και ξεκινούν προσλήψεις 1500 ιατρών. Αντέχουμε μέχρι τώρα γιατί η κυβέρνηση φρόντισε να ενισχύσει το σύστημα υγείας.
Η κυβέρνηση ρίχνει συνεχώς πόρους στην οικονομία. Ήδη προχωράει η επόμενη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής με δώρο το 50% του κρατικού δανείου. Αυτό το μέτρο δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη και το έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα 150 χιλ επιχειρήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην εποχή 2012-2014 όπου λειτουργούσε ως «πολιτικός βρικόλακας». Δημιουργεί συνθήκες αναστάτωσης και απόγνωσης στην κοινωνία.
Ένας δημοκρατικός πολιτικός στο τιμόνι των ΗΠΑ θα φέρει τη χώρα σε μια θέση περισσότερο παρεμβατική στα διεθνή ζητήματα.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στην Εγνατια Τηλεοραση στην εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» με τον Αντώνης Οραήλογλου.