Ο Ζουράρις σκορπά «άφθονο γέλιο» – απάντηση μου στις δηλώσεις Ζουράρι περί ΠΑΟΚτσήδων (Άρθρο στην εφημερίδα Metrosport, 26-06-2019)

0
Στην «εικονική πραγματικότητα» στην οποία «ζει και βασιλεύει» μας μετέφερε για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κ. Ζουράρις, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να σκορπά «άφθονο γέλιο» σε όσους έχουν την…καρτερικότητα να τον παρακολουθούν.
Έτσι ανερυθρίαστα είπε ότι «δε μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία… ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
Τα λεγόμενα Ζουράρι δεν απέχουν πολύ από την γενικότερη στάση του ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική περίοδο, δηλαδή την επικοινωνιακή δημιουργία εκβιαστικών διλημμάτων, τα οποία προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον πολίτη από τα πολλά του προβλήματα (ανεργία, υπερφορολόγηση, ελλειπή αστυνόμευση κλπ)
Πάντως οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, στους οποίους ανήκω και εγώ από τα γεννοφάσκια μου, μάλλον δεν έχουν εισακούσει τις προτροπές του κ. Ζουράρι και γι’ αυτό μαζί με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, ανεξαρτήτως ομάδας, «φιλοδώρησαν» τον ΣΥΡΙΖΑ με το πρόσφατο ποσοστό του στις Ευρωεκλογές και με την επίδοση του στις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές. Στις 7 Ιουλίου έρχεται και το Χατ τρικ εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ…
Επομένως αφού ο κ. Ζουράρις δεν κατάλαβε τι έγινε στις Ευρωεκλογές και στις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές, οι Έλληνες μετά την κίτρινη κάρτα, που έδειξαν πρόσφατα στην κυβέρνηση, θα της δείξουν και την κόκκινη και βέβαια την άγουσα για τα «αποδυτήρια»…
Το άρθρο το υπογράφει ένας Νεοδημοκράτης και ΠΑΟΚτσης που ελπίζει μετά την 7η Ιουλίου από μία σημαντική θεσμική θέση να παλέψει να γίνει το νέο γήπεδο – στολίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.