ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟ (ΣΤΙΣ 23-8-2022, ΣTO FM100)

– Η κυβέρνηση καταφέρνει και στηρίζει τα νοικοκυριά μέσα στην ενεργειακή κρίση και ταυτόχρονα προσέχει την δημοσιονομική μας πορεία. Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένουνε και τα μέτρα στήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
– Για πρώτη φορά φέτος οι εξαγωγές είναι πάνω από το 40% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και μαζί με το τουρισμό έτσι δημιουργούν το δημοσιονομικό περιθώριο ώστε να δοθούν με μορφή επιδότησης δυο δισεκατομμύρια ευρώ.
– Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο. Θυμίζω τη έγινε στις ΗΠΑ με την επιδρομή του FBI στη κατοικία Τράμπ. Πρέπει να συνδυάσουμε την εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών και ταυτόχρονα, σε μια εποχή όπου υπάρχει τεράστιο πρόβλημα υβριδικών και γεωπολιτικών απειλών ,να έχουμε μια ισχυρή ΕΥΠ. Δεν μπορεί η ΕΥΠ να είναι σουρωτήρι.
– Με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπαρκτή υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του αρχηγού του το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ίσα αποκόπτεται από ένα μέρος των ψηφοφόρων οι οποίοι θέλουν να προχωράμε ως χώρα με ομαλότητα και κανονικότητα.
Δείτε εδώ https://bit.ly/3AFIpWy ολόκληρη τη συνέντευξη στο FM100 Thessaloniki στην εκπομπή »Θέσεις και Απόψεις» με τον Βασίλης Κοντογουλίδης