Όπως στην ταινία «Οι ζωές των άλλων», ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίαζε «Τα έργα των άλλων»

Όπως στην ταινία «Οι ζωές των άλλων», ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίαζε «Τα έργα των άλλων». Ο κ. Παππάς, ως νέος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον δεν έχει ενημερωθεί σε βάθος.
Όταν αναφέρεται στα έργα που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση και τα παρουσιάζει ως επιτυχίες, φαντάζομαι εννοεί τα γονατογραφήματα για το Καστέλι και τον ΒΟΑΚ.
Ακόμα του θυμίζω ότι τα έργα για την Εσχατιά ξεκίνησαν το 2012 με την μεγάλη εργολαβία. Επί 4 χρόνια ένα ώριμο από το 2015 έργο, η β’ φάση της Εσχατιάς δεν δημοπρατήθηκε με τη δικαιολογία ότι υπήρχαν συμπληρωματικές συμβάσεις. Αλλά θα μπορούσατε να το δημοπρατήσετε.
Στον τομέα των μεταφορών, εάν συνεχιζόταν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα οι πολίτες στο τέλος θα μεταφέροντο με ΡΕΟ.
Δεν ξέρει ο κ. Παππάς ότι αν είχε υλοποιηθεί η μερική εκτροπή του Αχελώου που ήταν 1/10 της αρχικής που κατέπεσε στο ΣΤΕ, θα είχε γίνει και το φράγμα στο Μουζάκι και δεν θα είχε πλημμυρίσει ο μισός νομός Καρδίτσας;
Παρέμβασή μου στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη συζήτηση για την προσυμβατική διαδικασία του έργου «Διευθέτηση Ρέματος Εσχατιάς».