Όσα έγιναν αυτές τις μέρες με αφορμή τη γιορτή του Πολυτεχνείου ήταν στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων (Στο radio north 98.0fm, στις 18-11-2020)

Το κύριο κοινωνικό πρόταγμα σήμερα είναι πως θα βγούμε από την υγειονομική και οικονομική κρίση. Όσα έγιναν αυτές τις μέρες με αφορμή τη γιορτή του Πολυτεχνείου ήταν στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Η κυβέρνηση χειρίστηκε καλά το θέμα και λειτούργησε με «αριστοτελική μεσότητα», δηλαδή ήταν δυσαρεστημένα και τα δύο άκρα της Βουλής, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση. Δεν είδαμε ούτε καταστροφές ούτε τον κλεφτοπόλεμο αναρχικών και αστυνομίας που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί προσωπικά να προτιμούσα μια πιο αποτρεπτική πολιτική αλλά όσοι έχουν την ευθύνη πρέπει να σταθμίζουν πολλές και διαφορετικές παραμέτρους.
Η Ολλανδία, με πολύ καλύτερο σύστημα υγείας από το δικό μας, στέλνει ασθενείς στη Γερμανία. Εμείς έχουμε ένα σύστημα υγείας, που με τις ενέργειες της κυβέρνησης, αντέχει ακόμα και σήμερα στις πιέσεις. Οι πολίτες πρέπει να είναι περισσότερο υποψιασμένοι και να μην ακούν κακοπροαίρετους που σπέρνουν την καταστροφή και τον πανικό.
Η έκθεση του ΚΑΣ, για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, καταγράφει πολλά στοιχεία τα οποία υποστηρίζαμε με σθένος εγώ και ο κ. Ζέρβας στο παρελθόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύω, παρασύρθηκε από ανθρώπους της πόλης που βρήκαν την ευκαιρία να χτίσουν πολιτική καριέρα πάνω στα αρχαία της Βενιζέλου.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο Radio North 98.0 στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος» με τον Βαγγέλη Μωυσή.