Προκριθήκαμε! Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στους ομίλους του Champions League συνεχίζεται. (Στο Metropolis 95.5fm, στις 25-08-2020)

Προκριθήκαμε! Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στους ομίλους του Champions League συνεχίζεται. Στο ημίχρονο έδωσα συνέντευξη στο Metropolis 95.5, στον Βραζιλιάνο. Μεταξύ άλλων ανέφερα:
«παρακολουθώ τον αγώνα από το κέντρο της Παοκτσίδικης ψυχής, δυτικά, πάντα δυτικά, στην πλατεία της Μενεμένης. Βρέχει εδώ. Βρέχει και γκολ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να λέμε εμείς οι πολιτικοί ότι δεν πρέπει το ποδόσφαιρο να εμπλέκεται με την πολιτική κτλ αλλά τι να κάνουμε, το συναίσθημα είναι πάντα συναίσθημα.
Απέναντι στους Τούρκους σήμερα εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ την Ελλάδα και την εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο. Παρά τη βροχή και παρά το ότι τον αγώνα τον δείχνει το OPEN και έτσι μπορεί ο καθένας να τον δεί από το σπίτι του αισθάνεσαι εδώ σαν να είσαι μέσα στο γήπεδο. Γίνεται χαμός.
Βέβαια η ομάδα είναι πολύ καλή κυρίως επιθετικά. Να σημειώσω ότι οι Έλληνες παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ έχουν δείξει σήμερα ιδιαίτερες δυνατότητες. Τέτοιοι είναι ο Τζόλης που είναι 18 χρονών και ο Πέλκας που τον ξέρουμε. Ίσως πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Τα φυτώρια, ακούμε πχ της Μπαρτσελόνα, βγάζουν παίκτες που δεν τους ήξερε κανείς, οι οποίοι δεν κόστιζαν καθόλου και ξαφνικά στοιχίζουν 50, 100 και 200 εκατ. στο ποσοσφαιρικό στερέωμα.
Σήμερα ο Τζόλης απέδειξε ότι αυτός είναι ο δρόμος και για τον ΠΑΟΚ.
Θεωρώ επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή ο οποίος σήμερα απέδειξε ότι μπορεί. Τα τρία γκολ έγιναν με τον ίδιο τρόπο άρα είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο.
Νομίζω ότι μπορεί να χρειαστούν και κάποιες μεταγραφές, μπορεί να φύγει και κάποιος παίκτης, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Μακάρι κάποιοι παίκτες να μπορέσουν να φύγουν και να πάρουμε άλλους και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και επιτέλους να μπούμε στους ομίλους.
Αλλάζει κατηγορία η Θεσσαλονίκη αν μπούμε στους ομίλους τουChampions League . Για το νέο γήπεδο η κυβέρνηση κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει παράπονο. Υπάρχει μια απόλυτη συνεργασία και προχωρούν τα θέματα».