ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ. (Στις 23-12-2022)

– Τι κρατάτε από τον «σάκο» του 2022 και τι πετάτε;
       Το 2022 υπήρξε, παρά τις παγκόσμιες συγκυρίες, μια καλή χρονιά τόσο για τη χώρα μας όσο και για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πολλά χρόνια προβλήματα της πόλης μας έχουν επιλυθεί, ενώ αλλά έχουν δρομολογηθεί. Πολλά έργα υποδομής βρίσκονται σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.
        Το 2022 ήταν η χρονιά που επανέφερε τον πόλεμο σε ευρωπαϊκά εδάφη ύστερα από πολλά χρόνια. Ο πόλεμος της Ουκρανίας, πέρα από τις απώλειες των ανθρώπινων ζωών, είχε σωρεία δυσμενών συνεπειών και στη χώρα μας, με χαρακτηριστικότερη εξ αυτών την αύξηση των τιμών σε είδη ευρείας κατανάλωσης.
– Αν υπήρχε πραγματικά Άγιος Βασίλης ποιο «δώρο» θα θέλατε να φέρει το 2023 στη Θεσσαλονίκη:
Το 2023 θα αρχίσει η λειτουργία του μετρό της Θεσσαλονίκης. Το πιο σύγχρονο μετρό της Ευρώπης θα είναι στη διάθεση όλων των Θεσσαλονικέων και θα τους εξυπηρετεί για τις μετακινήσεις τους. Οι μετακινήσεις πλέον θα γίνονται ταχύτερα και χωρίς καμία ταλαιπωρία, ενώ ταυτόχρονα θα μειωθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα που εδώ και χρόνια ταλανίζει την πόλη μας.
Το 2023 θα συνεχιστεί το κύμα επενδύσεων που έχει ήδη ξεκινήσει από το 2022. Οι επενδύσεις θα διαμορφώσουν για την πόλη μας ένα σύγχρονο μητροπολιτικό προφίλ.
Πάνω απ’ όλα εύχομαι το 2023 να φέρει υγεία και ευημερία σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης!