Σήμερα 1,5 εκατ. μαθητές κάνουν τηλε-εκπαίδευση (Στο Kontra Channel TV, στις 21-11-2020)

Όλοι έχουμε γνωστούς που είτε νοσούν είτε δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊο. Γι’ αυτό όσοι έχουμε δημόσιο λόγο πρέπει να προτρέπουμε τον κόσμο να προσέχει, να τηρεί τα μέτρα προστασίας και να έχει εμπιστοσύνη στο σύστημα υγείας.
Το 2013-2014 η αντιπολίτευση έκανε “σημαία” κάποιο ατυχές περιστατικό και το παρουσίαζε ως μια καθολική κατάσταση σε όλη τη χώρα. Αυτό κάνει και σήμερα εκμεταλλευόμενη μεμονωμένα περιστατικά. Το σύστημα υγείας μπορεί να μην είναι ισάξιο με αυτό άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά αντέχει και η κυβέρνηση παίρνει όλα τα μέτρα για να προστατέψει τη δημόσια υγεία προχωρώντας ακόμη και στην επίταξη ιδιωτικών κλινών και προσλαμβάνοντας επιπλέον υγειονομικό προσωπικό.
Σήμερα 1,5 εκατ. μαθητές κάνουν τηλε-εκπαίδευση. Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που δεν έχει ενταχθεί ακόμα αλλά γίνονται προσπάθειες να ελαχιστοποιηθεί και αυτό. Έχουν μοιράστηκαν ήδη 90.000 ταμπλετ.
Αυτό που ενδιαφέρει τον πολίτη είναι να έχει δωρεάν υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης. Το ποιος θα τις παρέχει δεν τον απασχολεί.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra Channel, στην εκπομπή «KONTRA 24» με την Αναστασία Γιάμαλη.