ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΙΟΥ. (Στις 11-12-2021)

Κυρίες, κύριοι, αγαπητά παιδιά, οικογένεια Καραπάντσιου
Θέλω να τονίσω δύο θέματα που αφορούν τη σημερινή εκδήλωση. Το ένα είναι η οικογένεια Καραπάντσιου που εδώ και δεκαετίες σε έναν συγκεκριμένο χώρο, σε μια περιοχή στους Αμπελόκηπους δραστηριοποιείται επαγγελματικά, φροντίζοντας βέβαια μέσα από την εκπαίδευση να παρέχει υπηρεσίες ξένων γλωσσών σε πάρα πολλούς νέους ανθρώπους, Και αυτό είναι σημαντικό, καθώς δεν υπάρχουν πολλά παραδείγματα οικογενειών που όλη τους τη δραστηριότητα την έχουν αναπτύξει σε μία περιοχή, σε έναν δήμο με τέτοια επιτυχία.
Το δεύτερο είναι τα παιδιά που αποφοιτούν, εσείς που αποφοιτήσατε ή θα αποφοιτήσετε από τα αγγλικά και πραγματικά αυτό που κάνετε ανοίγει διάπλατα νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Δεν είναι μόνο το αγγλικά, τα γαλλικά ή οι άλλες γλώσσες. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι μέσα από τις άλλες γλώσσες, τις ξένες γλώσσες μπορούμε και επικοινωνούμε περισσότερο με πάρα πολλούς ανθρώπους μπορούμε να διαβάζουμε πάρα πολλά βιβλία, συγγράμματα σε άλλες γλώσσες και έτσι να αναπτύσσεται το πνευματικό και πολιτιστικό μας επίπεδο και τελικά, είτε το θέλουμε είτε όχι, έτσι όπως παγκοσμιοποιείταιη οικονομία και η κοινωνία πρέπει να είμαστε πολίτες του κόσμου.
Αυτό, λοιπόν, κάνετε εσείς, αυτό φροντίζουν οι γονείς σας και μάλιστα πολλοί από αυτούς από το υστέρημά τους και βέβαια μέσα από τη δράση που έχει φροντίσει να κρατήσει σε αυτήν την περιοχή η οικογένεια Καραπάντσιου.
Να είστε καλά, καλή δύναμη στα παιδιά και συγχαρητήρια στους γονείς.
Δείτε εδώ τον χαιρετισμό μου.