Συζητάμε για την περιοδεία που πραγματοποίησα στη Δ. Μακεδονία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Pella TV με τον Χρήστο Δημητριάδη, στις 24-08-2021.

✅Η περιοδεία μου στη Δ.Μακεδονία ήταν μια ευκαιρία να πάω και σε άλλα μέρη της Β.Ελλάδος γιατί έτσι πραγματικά «ποτίζεσαι» στα προβλήματα αλλά και στις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε. Σε τελική ανάλυση η πολιτική είναι και ένα ταξίδι κοινωνικής και εγκυκλοπαιδικής μόρφωσης.
✅ Επισκέφθηκα την Άρνισσα γιατί έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τα προβλήματα που αφορούν στις κεντρικές λαχαναγορές και στις λαϊκές αγορές. Ο πατέρας μου ήταν έμπορος. Έχω κολλήσει τα πρώτα ένσημά μου εκεί.
✅ Το Θεσσαλονίκη-Έδεσσα είναι ένα έργο το οποίο έχει εξαγγελθεί και θα δημοπρατηθεί όπως επίσης πολύ σημαντικό είναι το έργο Πτολεμαΐδα- Φλώρινα, του οποίου η μελέτη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
✅Η ΔΕΘ είναι ένα σημείο επανεκκίνησης κυρίως για την οικονομία. Αν θα τη συνδέσει με ένα νέο υπουργικό σχήμα είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
✅Η Δυτική Μακεδονία είναι μια περιοχή απίστευτη και πρέπει όλοι όσοι έχουμε θεσμικό ρόλο να βάλουμε ένα χεράκι για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.
Συζητάμε για την περιοδεία που πραγματοποίησα στη Δυτική Μακεδονία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Pella TV με τον Χρήστο Δημητριάδη.