Τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου θα επανατοποθετηθούν κατά 90-92%. Θα έχουμε ένα σταθμό μουσείο και τότε όλοι θα καταλάβουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. (Στο radionorth 98.0 fm, στις 13-07-2020)

Η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας στην Ευρώπη αποτελεί παρελθόν. Η αντιδυτική στροφή του προέδρου της Τουρκίας έχει στόχο ένα συγκεκριμένο κοινό στο εσωτερικό της χώρας.
Η κυβέρνηση οφείλει και δρα με σύνεση στον υγειονομικό τομέα. Εσωτερικό lockdown δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Αν χρειαστεί θα γίνει κλείσιμο των συνόρων και με Βουλγαρία.
Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι οικονομικά δύσκολος. Η κυβέρνηση παίρνει ρευστότητα μέσω ομολόγων και την κατάλληλη στιγμή τα διοχετεύει στην αγορά και στην εργασία λειτουργώντας ορθοβαρώς.
Τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου θα επανατοποθετηθούν κατά 90-92%.Θα έχουμε ένα σταθμό μουσείο και τότε όλοι θα καταλάβουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο.
Συζητάμε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και για τα έργα της πόλης μας στο ραδιόφωνο Radio North 98.0 fm, στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος» με τον Βαγγέλη Μωυσή.