Υπάρχει απόφαση παραχώρησης της Εγνατίας. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν σταθμοί διοδίων.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υποδομών, τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου και τον Δ/νων σύμβουλο της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ) καθώς έκαναν αποδεκτό το αίτημά μου και δημιουργείται μια υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη που θα καλύπτει τα έργα της Βορείου Ελλάδας. Η ΚΤΥΠ ασχολείται με τις κατασκευές σχολείων, φυλακών, δικαστηρίων και νοσοκομείων. Ήδη συμβασιοποιεί ένα μεγάλο έργο εξοικονόμησης ενέργειας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ παράλληλα δημοπρατεί αυτήν την εβδομάδα δύο γυμναστήρια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το προσεχές διάστημα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός ΣΔΤ με πάνω από 100 σχολικές αίθουσες, κυρίως στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει απόφαση παραχώρησης της Εγνατίας. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν σταθμοί διοδίων. Κατανοώ ότι υπάρχει κόστος για τους οδηγούς όμως αυτό μπορεί να μειωθεί μέσω των καρτών πολλαπλών διαδρομών, που πιστεύω ότι θα ισχύσουν σύντομα.
Είμαι υπέρ της ίδρυσης σωμάτων ασφαλείας στα πανεπιστήμια. Το ειδικό αυτό σώμα, θα έχει ειδική στολή και εκπαίδευση, δεν θα οπλοφορεί και θα υπάγεται στο Υπ. Δημοσίας Τάξεως. Έχει αποδειχθεί ότι οι πρυτάνεις μέχρι τώρα, δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ασφάλεια των πανεπιστημίων ενώ είχαν αυτήν τη δυνατότητα.
Συζητάμε στο GRD RADIO, στην εκπομπή «Πρώτη ματιά» με την Βίκυ Μπαϊρακτάρη.