Την Κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης, το γνωστό «Καπάνι», επισκέφθηκε τηνΠαρασκευή 27 Απριλίου, ο Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από το μέλος τηςδιοίκησης της Ένωσης Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Γιώργο Καλοχριστιανάκη.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκηςενημερώθηκε για τα γενικότερα προβλήματα των επαγγελματιών που είναι αποτέλεσματης έλλειψης ρευστότητας, του περιορισμένου τζίρου και της υψηλής φορολόγησης,καθώς και για τα ειδικότερα που αφορούν στη συγκεκριμένη αγορά. 

 

Όπως είπε ο κ. Σιμόπουλος: «Πρέπει να αφουγκραστούμε τιςανάγκες των επαγγελματιών. Το Καπάνι είναι η κεντρική αγορά της πόλης, η οποίαμε μικρό κόστος μπορεί να στεγαστεί και να μην είναι υπαίθρια στο μεγαλύτερομέρος της. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και άλλες πρωτοβουλίες όπως ηβελτίωση των πεζοδρομίων, του οδοστρώματος, της αποχέτευσης και των χώρωνυγιεινής, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί και η πιθανότητα δημιουργίας χώρουστάθμευσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού». 

 

Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες ευχαρίστησαν τον κ.Σιμόπουλο για το ενδιαφέρον του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πολιτική τουπροσπάθεια. 

<w_LsdException Locked="false" SemiHidden="true" Un