Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς μπορεί ηελληνική οικονομία να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης, ο υποψήφιος βουλευτήςτης Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν το σχέδιο προκειμένου ηΕλλάδα να γυρίσει σελίδα ώστε να υπάρξει ανάκαμψη και σταδιακή ανάπτυξη. Γιακάθε  ποσοστιαία μονάδα που ανακόπτουμε την ύφεση, το κράτος έχει παραπάνωέσοδα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ και δημιουργούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας.Πιστεύω, λοιπόν, ότι οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για μείωση τωνφορολογικών συντελεστών, αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, συμψηφισμό των οφειλών τουκράτους προς τους ιδιώτες, σύσταση Γενικής Γραμματείας απεμπλοκής επενδύσεωνκαι καθιέρωση σταθερού δεκαετούς φορολογικού πλαισίου, μπορούν να δώσουν τηναναγκαία ανάσα στην αγορά. Οι παραπάνω πρωτοβουλίες μπορούν να συνδυαστούν μετην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία ευελπιστώ να έχει ολοκληρωθεί τοΣεπτέμβριο».

 

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη (03 Μαΐου 2012), στις 19.00,ο κ. Σιμόπουλος πραγματοποιεί την κεντρική πολιτική του εκδήλωση στην αποθήκηΓ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

<w_LsdException Locked=""false"" SemiHidden=""true"" UnhideWhen"