ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Οι Σύνδεσμοι Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Τεχνικών Εταιριών (ΣΑΤΕ) και  Ελληνικών Εταιριών-Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), με τη συνεργασία των Γραφείων της Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών κας Μάγδας Καρακόλη και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτου Σιμόπουλου, διοργανώνουν την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα:

«Τεχνικές Εταιρίες – Όχημα Εξωστρέφειας

για τη λεκάνη της Μεσογείου, τη Μέση Ανατολή & τη ΝΑ Ευρώπη»

 

και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη)

Η  εκδήλωση στοχεύει στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των υπηρεσιών των τεχνικών εταιριών και των προϊόντων εταιριών δομικών υλικών. Οι ομιλητές θα επικεντρωθούν στα προβλήματα των ελληνικών τεχνικών και κατασκευαστικών εταιριών,  τα οποία αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν στις συγκεκριμένες αγορές καθώς και στις διαφαινόμενες επιχειρηματικές προοπτικές.

Με το πέρας των ομιλών θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ τεχνικών και παραγωγικών εταιριών του κλάδου για τη διερεύνηση συνεργασιών και τη διοργάνωση κοινών και παράλληλων δράσεων εξωστρέφειας.

 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση και στις Β2Β συναντήσεις, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής καταγράφοντας το είδος της συνεργασίας που επιθυμείτε.

 Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

Πληροφορίες:

ΣΕΒΕ (κα Χριστάκη-Τζίκα Ευτυχία)

Τηλ.: 2310-535333

Email