Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους για να πάνε όλα καλά. (Στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ Radio 104.6, στις 20-08-2020)

Δυστυχώς, υπάρχει μια τάση σε ένα μικρό τμήμα του πληθυσμού για μη χρήση της μάσκας. Ευτυχώς δεν είναι η κυρίαρχη. Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους για να πάνε όλα καλά. Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα σε όλους τους τομείς.
Στην εξωτερική πολιτική πρώτο λόγο έχουν οι «τακτικές» κινήσεις. Όλο το πλέγμα των κινήσεων της κυβέρνησης έδειξε μια στρατηγική αποτροπής, σε διπλωματικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Η Ε.Ε. πρέπει επιτέλους να περάσει και σε κυρώσεις.
Έχουμε την έκθεση Πισσαρίδη η οποία δίνει την κατεύθυνση για την απορρόφηση των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης και η οποία εξειδικεύεται. Πρέπει να ενισχύσουμε τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής, να αναμορφώσουμε το ασφαλιστικό σύστημα για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στα επόμενα 20-30 χρόνια. Επιτέλους πρέπει να δώσουμε κίνητρα ώστε να χρησιμοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ Radio 104.6 με την Γεωργία Σαδανά.

.