Δελτίο Τύπου: Αποκρύπτει την αλήθεια η αντιπολίτευση για υδροδότηση – Κορώνεια

Δελτίο Τύπου: Αποκρύπτει την αλήθεια η αντιπολίτευση για υδροδότηση – Κορώνεια
Σε χθεσινή ανακοίνωση της η κ. Νοτοπούλου «πανηγυρίζει» για την έναρξη κατασκευής του έργου επισκευής του αγωγού νερού από τον Αλιάκμονα «πυροβολώντας» παράλληλα, όπως συνήθως, την κυβέρνηση. Σκοπίμως όμως, ξεχνάει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε για την πολυήμερη διακοπή υδροδότησης, πριν δύο χρόνια, στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης κατασκευής έργων ύδρευσης. Έργα όπως το συγκεκριμένο, αλλά και η επέκταση του διυλιστηρίου νερού, έπρεπε ήδη να έχουν ολοκληρωθεί και όχι να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης τους σήμερα.
Όσον αφορά στην ανακοίνωση του κ. Γιαννούλη, τον καλώ πριν από κάθε αναφορά στην λίμνη Κορώνεια να ανακαλεί πρώτα στη μνήμη του τις ενέργειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκατάσταση της. Για να τον βοηθήσω σημειώνω ότι δεν υπήρχαν, πλην της λανθασμένης απένταξης των λιμνοδεξαμενών στο δήμο Λαγκαδά. Ειδικά, μάλιστα, το συναρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απουσίαζε πλήρως.
Τέλος, το ΥΠΕΝ με την κατατεθείσα τροπολογία ενοποιεί τις απαραίτητες διαδικασίες πλήρους αποκατάστασης της λίμνης ώστε να μην υπάρχει πλέον κατακερματισμός αρμοδιοτήτων.