Η επιτροπή θα σχεδιάσει τη διαχείριση του χρηματοδοτικού πακέτου της Ε.Ε. Η κυβέρνηση φυσικά θα αποφασίσει. (Στην τηλεόραση του Σκαι, στις 02-06-2020)

Η διαχείριση του χρηματοδοτικού πακέτου από την Ε.Ε. θα περιλαμβάνει διαδικασίες που δεν θα επιτρέπουν την διασπάθιση του. Η επιτροπή θα σχεδιάσει τη διαχείριση του χρηματοτοδοτικού πακέτου της Ε.Ε. που αγγίζει τα 50 δισ μαζί με το ΕΣΠΑ και γιατί να μην συζητήσει με όλα τα κόμματα. Η κυβέρνηση φυσικά θα αποφασίσει. Ανάλογα με τους βαθμούς ελευθερίας που έχουμε και ανάλογα με το πως πηγαίνει η αγορά δρα και η κυβέρνηση.
Σχετικά με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί ένα ποσοστό φοροαπαλλαγής και την επόμενη χρονιά. Πρέπει να στηριχθεί και η μερική απασχόληση και οφείλουμε να φροντίσουμε ώστε το πρόγραμμα εγγυοδοσίας να τρέξει και για τους μικρομεσαίους.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και για τα μέτρα της κυβέρνησης για την επαναφορά στην κανονικότητα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΪ, με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα.