ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΆΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ (ΕΠΕ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΟΔΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δέσμευση Υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη για υλοποίηση Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης (ΕΠΕ) στην περιοχή Καλοχωρίου – οδού Πόντου στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα στη συζήτηση του νομοσχεδίου «Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδομών και Μεταφορών, ρυθμίσεις για τη μεταφορά στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας των αρμοδιοτήτων για τα εμπορικά σήματα και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης», ο αρμόδιος Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα-πρόσκλησή του κ. Στράτου Σιμόπουλου να ξεκινήσει η διαδικασία εξυγίανσης του επιχειρηματικού πάρκου Καλοχωρίου- Οδού Πόντου στη Θεσσαλονίκη στα πρότυπα του επιχειρηματικού πάρκου των Οινοφύτων.
Παράλληλα ο κ. Στράτος Σιμόπουλος κατέθεσε και σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της υλοποίησης της προσπάθειας.
Επισυνάπτεται η σχετική ερώτηση.