Η Κυβέρνηση δεν κάνει παλικαρισμούς. Στέκεται αξιόπιστη απέναντι στους εταίρους. (Στο Kontra Channel, στις 13-4-21)

➡ Πρέπει να μπει στη συζήτηση το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους. Το Ταμείο Ανάκαμψης δημιουργήθηκε και με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και παρέχει επιδοτήσεις και δάνεια 32 δις. Η ΕΕ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά μέσα στην πανδημία και πρέπει να κινηθούμε προς την ίδια κατεύθυνση όλοι μαζί.
➡ Ο λαός δεν εμπιστεύεται την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η Κυβέρνηση δεν κάνει παλικαρισμούς, αντίθετα είναι αξιόπιστη απέναντι στους εταίρους. Ενδεχομένως να καθίσταται αναγκαία μια μεγέθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, προκείμενου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία.
➡ Η Κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδια ουσίας, όπως αυτό που αφορά την απλούστευση των αδειοδοτήσεων, για το οποίο έλαβε και τη θετική ψήφο του μεγαλύτερου μέρους της αντιπολίτευσης.
➡ Σαν Βουλευτές οφείλουμε να είμαστε ιμάντες μεταφοράς απόψεων των πολιτών προς την Κυβέρνηση, αλλά και από την Κυβέρνηση προς την κοινωνία. Έτσι καταφέραμε και δώσουμε λύση στο ζήτημα της επιδότησης λόγω covid των παράκτιων αλιέων και συμμετέχουμε στην διαμόρφωση ενός νομοσχεδίου που θα λύνει πολλά προβλήματα των λαϊκών αγορών.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα στο Kontra Channel και την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή.