Η νοσηλεία μου στο Σ.Ν. 424 ήταν μια καταλυτική εμπειρία. (Στο ραδιόφωνο RealFM 107.1, στις 05-01-2021)

Η νοσηλεία μου στο Σ.Ν. 424 ήταν μια καταλυτική εμπειρία. Πολλές φορές δίνουμε σημασία σε ασήμαντα πράγματα και ξεχνάμε ότι η υγεία είναι πάντα πάνω απ’ όλα. Ήμουν τυχερός καθώς νόσησα σχετικά ελαφρά και είχα την αμέριστη συμπαράσταση του μελών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο ευχαριστώ πολύ. Στο μέλλον θα δώσω περισσότερες πολιτικές μάχες για τα θέματα υγείας γιατί όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε προνομιούχοι σε ότι αφορά την δημόσια υγεία.
Ο ανασχηματισμός είχε άρωμα “δουλειάς”. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην αλλάξει κανένα από τους συντελεστές που πήραν πάνω τους την αντιμετώπιση της πανδημίας. Το έκανε με σκοπό να συνεχιστεί η δουλειά. Ένας πρωθυπουργός πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για εκλογές αλλά αυτή η ανάγκη δεν πρέπει ποτέ να καλύπτει το κυβερνητικό έργο.
Ενώ νοσηλευόμουν δέχτηκα επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο πολιτικό μου γραφείο από αναρχικούς. Λογικό καθώς είμαι από τους λίγους βουλευτές της Θεσσαλονίκης που έχω βγει μπροστά σε θέματα όπως, το άσυλο, η πανεπιστημιακή αστυνομία, οι εκκενώσεις των καταλήψεων. Δεν εκφοβίζομαι, θα συνεχίζω να μάχομαι πολιτικά για την δημοκρατία.
Συζητάμε για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα, στο ραδιόφωνο REALFM107.1, στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου καλημέρα» με την Μαρία Σαμολαδά.


.